Вт, 2024-03-19, 05:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Адвокат "Дорожного контроля" Виктор Смалий заявляет, что его держат в СИЗО как "врага народа" - постоянно проводят в камере обыски и угрожают карцером.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Оформление права владения на жилую площадь путем совершения договора дарения в наше время есть распространённым вариантом. Этот способ хороший для всех.

 

 





На Майдане планируют 18 февраля заблокировать правительственный квартал и заявили о готовности к силовому сценарию.



15 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +4...+6 градусів.


Майдан переходить у наступ
Рада Майдану ухвалила рішення про проведення Народного Віче у неділю, 16 лютого.




Бельгія зробила ще один крок до того, щоб стати першою країною, в якій дозволена евтаназія для всіх без винятку неповнолітніх.




У вівторок 18 лютого канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрінеться з головою УДАРу Віталієм Кличком та Батьківщини Арсенієм Яценюком.




Чехія зголосилась лікувати у своїх медичних закладах постраждалих під час акцій протесту українських "майданівців".



В Демократической республике Конго в ходе нападений боевиков за последний месяц были убиты около 70 мирных жителей. Большинство из них зарублены мачете.



У день закоханих дівчата подарують Самообороні Майдану «валентинки» із привітанням та лотерейним номером, який дасть можливість взяти участь в розіграші призу.




У Відні українські активісти провели пікет ланчу, організованого елітним журналом дружини Азарова-молодшого.




Влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів має вибачатись перед українським народом, а не висувати якісь умови.