Вт, 2024-03-19, 13:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Сьогодні в 12:00 колективи Львівської обласної та міської рад долучилися до акції «Не бійся, ти – українець!».
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




4 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, вдень -1...-3 градуси.


У неділю, 2 лютого, у Львові на площі Ринок волонтери Майдану провели флеш-моб на підтримку українців зі східних областей «Схід, ми з вами!». Близько ста людей, тримаючи в руках жовті та блакитні папірчики, утворили прапор України.


Міфічну групу радикалізованих киян "Красный сектор" очолює Миколай Миколайович Сорокін електромонтер з обслуговування підстанції 4 розряду Черноземельского РЕЗ ВО "Каспійські електричні мережі" філії ВАТ "МРСК Юга" - "Калменерго".




На Кіпрі вже відбулося дві акції активістів місцевого Євромайдану – біля українського посольства та представництва ЄС.




Втеча лідера "Спільної Справи" Олександра Данилюка за кордон показала, що його дії були скоординовані з владою.



После уверенной победы в финале Кубка содружества над сборной России главный тренер молодежной сборной Украины Сергей Ковалец отметил, что команда в целом выглядела очень хорошо.




Європейський союз і Сполучені Штати працюють над великим планом фінансової допомоги Україні.




Майдану потрібні теплі речі - особливо валянці, бурки, теплі черевики, рукавиці, шапки, куртки. Майдан просить допомогти також продуктами харчування.




Українка Ольга Харлан стала переможницею першого Гран Прі з фехтування на шаблях в сезоні 2013-2014, що відбувся в місті Орлеан (Франція) 31 січня-1 лютого.