Вт, 2024-03-19, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Генпрокуратура ожидает после обращения в Москву в ближайшее время  получить положительный ответ.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сегодня появилось сообщение, что Женевская прокуратура (Швейцария) завела дело об отмывании денег на Януковича и его сына Александра, а также еще около 20 чиновников из его окружения.

 

Беспокоиться о состоянии своих зубов нужно всегда и при любой ситуации. Каждая девушка беспокоится о своей улыбке, ведь белоснежная и безупречная улыбка это изюминка внешности каждого человека.

 

 





Верховна Рада України ухвалила постанову "Про висловлення недовіри Національній раді з питань телебачення і радіомовлення" за результатами розгляду звіту за 2013 рік ".




1 березня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +4...+6 градусів.




Київський райсуд Харкова закрив кримінальну справу про порушення в діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України” за обвинуваченням екс-прем’єрці Юлії Тимошенко.




Верховная Рада отменила льготы народным депутатам. За соответствующий законопроект проголосовало 301 народный депутат.




Стандарт зв'язку 3G, впровадження якого в Україні обговорюється останніми роками, може бути введено до кінця 2014-го.




Новий міністр економіки Павло Шеремета у п’ятницю приїхав на роботу на метро.  "Приїхав на роботу на метро. Світ не зупинився:)".




Не тільки в Європі з великим зацікавленням стежать за подіями в Україні - співпереживають їм і багато людей в Ірані.




"Голос Майдану" актор Євген Нищук, затверджений  Верховною Радою на посаду міністра культури України, зустрівся з Асамблеєю діячів культури.



Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Григорій Шамрай заявив, що свою перемогу в біатлонній естафеті на зимових Олімпійських іграх 2014 року спортсменки присвятили українському народові.




27 лютого Верховна Рада України затвердила Арсенія Яценюка на посту прем'єр-міністра. За таке рішення проголосував 371 народний депутат з 417 зареєстрованих в залі засідань.