Пт, 2024-04-26, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:34
Під цензурою Партії Регіонів громадське.tv. ВІДЕО
Інші останні Телевізійні новини
«Громадське.tv, яке позиціонує себе як незалежне і об'єктивне, займається тупою і неприкритою цензурою не гірше "Інтера".

А власником або принаймні співвласником його є олігарх-депутат Ігор Єремєєв, який співпрацює з владою», - так прокоментував запис свого інтерв'ю народний депутат Олег Ляшко.

Зі слів депутата, воно відрізняється від того, що він сказав у прямому ефірі.

«З моєї відповіді на запитання ведучого - чому б мені не вступити в яку - небудь із груп, які зараз створюються в парламенті? - вирізали згадки про бізнес-групу Єремєєва. Це добре видно на відео з 02:50. А на 03:02 можна побачити монтаж: частина моєї відповіді просто вирізали», - обурюється Ляшко.

« Пам'ятаю майже дослівно свою відповідь: "Я не збираюся вступати в бізнес-групу мільярдера Єремєєва, який у парламенті займається захистом свого бізнесу. Так само, як і Тігіпка". Але в запису інтерв'ю згадки про Єремєєва вирізали, а про Тігіпка залишили», - говорить депутат.

« Отже, тепер ми знаємо, хто фінансує Громадське.tv», - резюмує політик.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1090 | Додав: adminA | Теги: цензурою Партії Регіонів, громадське.tv. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]