Чт, 2024-04-18, 06:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На первых соревнованиях чемпионата Европы по фигурному катанию, который начался в среду, 28 января, в Стокгольме, выступил самый молодой спортсмен украинской сборной 17летний Ярослав Паниот.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Группа "Антитела", участники которого активно помогают бойцам АТО, презентовали новое видео. Клип на песню "Всегда моя" музыканты посвятили стране и ее защитникам.


 

Почти 300 народных депутатов получили компенсацию за аренду жилья за декабрь 2014 года, среди которых оказались и депутаты-миллионеры. Соответствующий список опубликован на сайте Рады.


 

В Министерстве внутренних дел проводят люстрационную проверку в отношении 140 тыс. 817 сотрудников. Об этом заявил глава МВД Арсен Аваков на заседании правительства.
 


 

29 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень близько 0 градусів.


 

"Донесення правдивої інформації до тих людей, які спілкуються в інтернеті, для цього не потрібні боти та тролі. Той, хто користується соцмережею не перший день, бачить це і розуміє.


 

Член фракции ЛДПР Сергей Иванов в рамках «часа заявлений» на заседании Госдумы призвал выяснить, почему каша в столовой подорожала в 2,5 раза.


 

Угоду про асоціацію України з Євросоюзом раніше ратифікували Данія, Угорщина, Швеція, Естонія, Словаччина, Болгарія, Литва, Латвія, Мальта, Чехія, Польща та Румунія. Очікується, що ЄС ратифікують угоду до травня 2015 року.


 

У Львові злочинці поцупили з обмінника понад півмільйона гривень. У приміщення крадії потрапили з вікна другого поверху і за лічені хвилини винесли майже 100-кілограмовий сейф.


 

Протягом останньої доби російсько-терористичні війська далі накопичувати сили і засоби в районі Дебальцевського плацдарму. На різних ділянках плацдарму наразі ведуть бої 5 батальйонних тактичних груп (БТГ) противника.