Пт, 2024-04-26, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністри закордонних справ України, Росії, Німеччини і Франції проводять зустріч у Берліні, де обговорюють ситуацію в Україні.
 

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-01-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Raiffeisen Bank International може скоротити бізнес у Росії і країнах Східної Європи через високі ризики і занадто низькі прибутки.


 

Державний бюджет України на 2015 рік передбачає видатки Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у сумі 20,826 млрд грн.


 

Американський мільярдер, фінансист, меценат, засновник фонду "Відродження" Джордж Сорос оптимістично оцінює співпрацю Президента України Петра Порошенка,  Арсенія Яценюка і  Володимира Гройсмана.


 

13 січня в Києві мінлива хмарність, уночі й вранці місцями невеликий мокрий сніг і дощ, удень без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-18 м/с.


 

Експерти наголошують на включенні до порядку денного сесійного тижня та ухваленні в цілому двох антикорупційних законопроектів: №0949 про відкритість використання публічних коштів та №1406 про протидію відмиванню грошей.


 

 Український фотохудожник Борис Михайлов став лауреатом міжнародної премії Goslarer Kaiserring 2015 року. Вручення премії відбулося 9 січня у східно-німецькому місті Гослар.


 

Голови МЗС України, Росії, Франції та Німеччини зустрінуться у Берліні сьогодні, 12 січня. Ця зустріч відбувається за кілька днів до можливих переговорів у «нормандському форматі» в Астані.


 

Британские спецслужбы предупредили своих европейских партнеров о возможных попытках совершения терактов в самолетах с использованием таких взрывчатых веществ, которые невозможно выявить при помощи детекторов в аэропортах.


 

10 квітня виконуючий обов'язки президента України Олександр Турчинов підписав закон № 1188-VII "Про відновлення довіри до судової системи влади в Україні".