Чт, 2024-03-28, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Україні будуть створені будівельні батальйони з мобілізованих будівельників для відновлення інфраструктури, пошкодженої в результаті боїв.
 

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

30 січня 2015 року о 16 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка творів видатних художників українського килимового ткацтва Надії Бабенко та Леоніда Товстухи.


 

Представник збірної України з біатлону Дмитро Русинов завоював свою першу нагороду на міжнародних стартах. У неділю, 25 січня, біатлоніст прийшов першим під час індивідуальної гонки.
 


 

Росія на тлі санкцій Заходу вперше не надала фінансування Придністров'ю, незважаючи на прохання лідера регіону Євгена Шевчука.


 

В нашей стране «просто так» направлять пистолет на водителя инспектор не может – для использования оружия нужны веские основания.


 

27 січня в Києві хмарно, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с.


 

Людмила Гурченко полностью соответствовала времени зарождающейся "оттепели", когда девушки больше не хотели выглядеть одинаково и тянулись к западным идеалам. Еще с детства ее кумиром была Марлен Дитрих.


 

Греции не следует надеяться на значительные финансовые уступки со стороны кредиторов. Он уверен, что греческие левые не смогут выполнить всех своих радикальных обещаний.


 

Головний титул отримала 22-річна колумбійка Пауліна Вега, а от титули віце-міс Всесвіт отримали українка Діана Гаркуша та американка Ніа Санчес.


 

Російські газети нагадують, що зараз економісти значно погіршують свої нещодавні навіть найбільш песимістичні прогнози щодо РФ. Російський уряд морально готує росіян до затягування поясів, скорочення зарплат та звільнень.


 

20 января в социальных сетях бурлила информация о том, что украинские партизаны (диверсанты?) убили очередного российского генерала на Донбассе.


 

Ситуація по усій лінії зіткнення з терористичними угрупуваннями стабільна, Збройні Сили України контролюють усю лінію фронту. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, відкриваючи засідання Ради національної безпеки і оборони.