Ср, 2024-04-24, 07:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Министерству экономического развития и торговли Украины необходимы реформы – сокращение сотрудников, изменений подходов к подбору персонала, переход на новые методы работы.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Физические и юридические лица, в собственности которых находятся объекты жилой и нежилой недвижимости (жилые дома, предназначенныe для постоянного проживания...


 

2014 рік увійде до української, європейської та світової історії як рік дуже трагічної тенденції всесвітнього масштабу: перетворення Росії під керівництвом Путіна в терористичну державу, що скоїла агресію проти України.


 

Передання гуманітарного вантажу відбувалася у Сєверодонецьку Луганської області в присутності заступників голови Луганської обласної державної адміністрації та міжнародних організацій.


 

11 січня в Києві вдень без істотних опадів, уночі мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.


 

Сообщается, что в нынешнем году чешское правительство среди прочего планирует сосредоточиться на «расширении возможностей трудоустройства иммигрантов».


 

Українські тенісистки — Людмила і Надія Кіченок — стали переможницями тенісного турніру в Шеньчжені (Китай) в парному розряді.
 


 

Матерям в Турции будут выплачивать единовременные пособия при рождении ребенка. Об этом сообщил премьер-министр страны Ахмет Давутоглу.


 

Премьер-министр Италии Маттео Ренци предлагает создать единую европейскую разведслужбу. Соответствующее заявление он сделал в пятницу в эфире местного телевидения.


 

 

За ніч терористи 14 разів порушили "режим припинення вогню". Наші військові "на провокації не піддаються", повідомили в прес-центрі АТО.