Сб, 2024-04-20, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Італії Серджіо Маттарелла закликав 7 травня провести новий раунд консультацій з лідерами партій щодо формування уряду.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Здесь, на сайте hlh.com.ua, можно пройти комплексное обследование по сердечно-сосудистым заболеваниям. Вы можете получить профессиональные консультации.


 

 

Зміст мікрочастинок пилу в Фінляндії в середньому становить 6 мікрограмів на кубічний метр, що є найнижчим показником в світі.


 

 

Угорщина не згодна з пропозицією Єврокомісії скоротити фінансування на розвиток регіонів і заявила, що не поступиться "шантажу".


 

Європейська комісія представила проект довгострокового бюджету на 2021-2027 роки, який вже розрахований на 27 країн – без Великої Британії, яка на той час вийде з ЄС.


 

Вже з 1 червня поточного року іноземним громадянам та особам без громадянства посвідчення на постійне проживання мають видаватися вже у вигляді ID-карток, які діятимуть 10 років.


 

Німецька поліція проводить рейд у притулку для мігрантів у четвер, де три дні тому 150 біженців влаштували сутички з поліцією.


 

Людей при продаже квартиры все время интересует вопрос о том, как удачно ее продать и не нарваться на мошенников. Самому сделать это очень сложно.