Пт, 2024-04-26, 02:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Рада Європи закликала Білорусь запровадити мораторій на смертну кару як перший крок до її остаточного скасування.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Рада Європейського Союзу схвалила виділення Україні четвертої програми макрофінансової допомоги обсягом 1 млрд євро.


 

Квартира для нас - це наша фортеця. Повернувшись з роботи, ми потрапляємо в світ спокою і відпочинку. У квартирі ми робимо щоденне прибирання, яка дозволяє підтримувати чистоту і порядок в квартирі.


 

 

На сайте mosstan.ru группа компаний СК предлагает установку для прогрева бетона КТПТО. Здесь представлен КТПТО-80 - трансформатор прогрева бетона.


 

Первые мужские парикмахерские возникли в в США в 30-х годах прошлого столетия. Основная концепция таких заведений - качественные услуги по стрижке бороды.


 

Правоохоронці провели обшуки у чотирьох країнах Європи у зв’язку із минулорічними заворушеннями в Гамбурзі під час саміту країн "Великої двадцятки".


 

 

На заході Швеції пожежники всю ніч гасили лісову пожежу, спричинену іскрами з потяга, в якого зламалися гальма.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що 1 червня заступник глави його адміністрації вирушить у Берлін для підготовки зустрічі у "нормандському форматі" на найвищому рівні.

 


 

 

Парламентська асамблея НАТО закликала підтримати надії України та Грузії на вступ до Північноатлантичного альянсу.


 

Рекламная печатная продукция – флаеры, буклеты, визитки, календари – помогает продвигать товары и услуги. По качеству полиграфии клиенты и покупатели судят о рекламодателе так же, как по чистоте в магазинах, порядке в офисе и уровню обслуживания.


 

 

"Якщо зараз є різні інтерпретації українських і польських експертів щодо побаченого, значить потрібно продовжувати дослідження.