Пт, 2024-04-19, 22:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Всього у протестах на кордоні беруть участь до 40 тисяч людей. Палестинці протестують проти відкриття посольства США у Єрусалимі.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Парламент Каталонії з другої спроби обрав кандидата від партії Junts per Catalunya Кіма Торру головою регіонального уряду.


 

З'їзд Вільної демократичної партії (ВДП) Німеччини у неділю висловив підтримку політиці санкцій щодо Росії, запроваджених через анексію Криму та ситуацію на Сході України.


 

 

Червневий саміт лідерів країн Європейського Союзу є кінцевим терміном для досягнення прогресу в питаннях, пов'язаних з кордоном Північної Ірландії.


 

 

"Співпраця з європейською розвідкою сьогодні просто невпізнавана у порівнянні з тим, як вона виглядала п'ять років тому".


 

 

Парламент Каталонії не затвердив кандидатуру Кіма Торра на пост керівника каталонського уряду в першому раунді голосування.


 

Лідер італійського "Руху 5 зірок" Луїджі ді Майо заявив, що узгодив програму коаліції з правою партією "Ліга" в рамках переговорів про формування уряду.