Вт, 2024-04-23, 23:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Польська прикордонна служба затримала громадянку Росії і Кіпру, яка підтримувала польські проросійські кола і передавала директиви російських спецслужб.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-05-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Биткойн известен своими агрессивными тенденциями быков. Существует много рисков, связанных с владением биткойном, такими как волатильность и сохранение монет от хакеров.


 

"Ми втратили в минулому році 151 млрд. доларів, що стосується Європейського Союзу", - сказав Трамп, посилаючись на дефіцит торгового балансу Сполучених Штатів з блоком 28 країн.


 

Глава військової розвідки Великої Британії Філіп Осборн має намір 18 травня закликати прем'єр-міністра країни Терезу Мей підготувати план кібератаки проти Росії.


 

Комітет міністрів Ради Європи в п’ятницю може ухвалити рішення, що призведе до нових санкції аж до зупинення участі Росії в РЄ, якщо вона не припинить фінансовий шантаж організації.


 

 

Франція заморозила активи трьох фізичних осіб та 9 компаній, підозрюваних у причетності до розробки хімічної зброї у Сирії.


 

 

Країни Балтії просять посилити дислоковані на їх території батальйони НАТО військово-морськими силами.