Чт, 2024-04-25, 03:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Миротворчі сили Організації Об'єднаних Націй повинні замінити російські війська на окупованій частині Донбасу.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-05-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кто в наше время не хочет финансовой независимости и стабильности? Таких найти довольно трудно и именно поэтому все больше людей пробует себя в собственном бизнесе.


 

 

Як повідомляється на Facebook-сторінці Операції об’єднаних сил, Кальюлайд провела робочу зустріч з командувачем ООС Сергієм Наєвим.


 

Разработка сайта и его размещение на хостинге – это только начало. Дальше начинается упорный и кропотливый труд по продвижению ресурса


 

Минулий рік Deutsche Bank завершив зі збитками - вже третій рік поспіль. У 2016 році мінус склав 1,4 млрд євро, в 2015-му - 6,8 млрд, що стало найгіршим показником в історії банку.


 

Російські санкції, введені Росією проти Ісландії, значно вплинули на підготовку ісландської збірної до чемпіонату світу з футболу.


 

Європейський парламент та Рада ЄС завершили переговори щодо Європейської програми оборонного промислового розвитку (EDIDP), запропонованої Єврокомісією.


 

Федеральний суд Пенсильванії дав дозвіл ФБР керувати пристроями для зв'язку з сервером, який буде визначати їх місце розташування.