Пт, 2024-03-29, 12:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1913 1914 1915 1916 1917 ... 2320 2321 »

У США суд Лос-Анджелеса засудив продюсера фільму "Невинність мусульман" Марка Басілі Юсефа до року в'язниці. Рішення ухвалено 7 листопада.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-11-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Харків'яни на своєму полі прийматимуть норвезький "Русенборг", а дніпропетровський клуб вирушить до Неаполя, де зіграє з "Наполі".



Що ближче фінал нинішнього скликання Верховної Ради, то більшу активність розвивають народні депутати. Якщо у вересні депутати ухвалили 27 законів, то в жовтні 42.



Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу 7 листопада заблокували центральний вхід у Малинівську районну адміністрацію Одеси.

макарони на ніч


 

У серпні британські науковці встановили, що люди з надмірною вагою входять до групи ризику з розумових захворювань.


Підрахунок голосів у мажоритарних округах відзначився масовими фальсифікаціями з боку підконтрольних владі окружкомів, рішеннями судів виключно на користь провладних кандидатів, штурмом проблемних ОВК "Беркутом" і "спостерігачами"-важкоатлетами.




8 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +8...+10 градусів.




Стан здоров'я Юрія Луценка значно погіршився, заявила його дружина Ірина, яка відвідала 6 листопада його в Менській виправній колонії.



ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 2 листопада за результатами тендерів уклало угоди на придбання устаткування для добувної промисловості. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель"




У видавництві "А-ба-ба-га-ла-ма-га" з'явилася книга "Червоний Апокаліпсис: Крізь голодомор і розкуркулення". Це перша книга російською мовою видавництва.




Представники Компартії відмовилися від проведення 7 листопада ходи по Хрещатику в Києві, щоб уникнути сутичок із силами націоналістів.



Голова Європейської Ради Херман ван Ромпей і глава Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу в спільній заяві в середу, 7 листопада, направили поздоровлення Бараку Обамі з нагоди його переобрання президентом США




Україна опинилася у загрозливій ситуації у зв’язку зі світовою економічною кризою. Про це на засіданні Кабміну 7 листопада заявив прем’єр Микола Азаров.




"Сфальсифікована електронна передача даних про результати з ОВК до ЦВК продовжує викликати занепокоєння", - зазначили в місії.






Понад 200 осіб оголосили голодування в Одесі, протестуючи проти результатів виборів по 134-му окрузі.