Сб, 2024-05-04, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 2212 2213 2214 2215 2216 ... 2325 2326 »


"Ніхто не може собі уявити, що підготовлена Угода про асоціацію буде парафована, підписана та ратифікована європейськими парламентами, якщо нинішня ситуація (з правами людини) триватиме", - сказав Зімере.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Оппозиционер заявил, что хотел бы "набить морду" Ашоту Габрелянову, главному редактору скандального издания, которое посмело назвать его давнюю спутницу "девушкой по вызову".



Уже осталось не так много времени для такого удивительного и долгожданного дня — выпускного. Для большинства молодёжи это очень значительный день, поэтому лучше заранее подготовиться к такому важному дню.




За словами народного депутата, швидше за все, в резолюції буде пункт про майбутні парламентські вибори, зокрема "про необхідність дотримання всіх демократичних стандартів при проведенні цих виборів".


ACTA дуже нагадує американський законопроект про боротьбу з інтернет-піратством (SOPA).  Його розгляд конгресмени відклали минулого тижня після акції, проведеної такими інтернет-гігантами, як Wikipedia і Google, які на знак протесту проти ухвалення документа тимчасово відключили свої ресурси.

 

Азартные игры – это не только хобби и возможность расслабиться, но также неплохая возможность заработать, если вы можете себя полностью контролировать.




На дзвінки очевидців аномалій відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші й нез`ясовні свідчення людей про непізнані літаючі об`єкти.



В наше современное время большинство людей успевает сделать больше своих запланированных дел благодаря Интернету. Ведь именно с помощью всемирной паутины вы можете совершить покупку желаемого товара.




Комісар Ради Європи (РЄ) з прав людини Томас Хаммарберг заявляє про неприпустимість проведення парламентських виборів в Україні без участі лідерів опозиції, зокрема, лідера ВО "Батьківщина", екс-прем'єра Юлії Тимошенко.


Професійний музикант і діджей, досить відомий у музичному світі Франції, він часто гастролює світом. Однак на відміну від свого молодшого брата Жана П'єр далекий від політики і вважає за краще не афішувати свою приналежність до президентської родини, використовуючи різні сценічні псевдоніми.



6 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -14...-16 градусів, удень -10...-12 градусів.



Автор опубликованного осенью 2011 года дневника о чеченской войне Полина Жеребцова уехала из России и попросила политического убежища в Финляндии.



Ситуація зі свободою слова в Україні торік трохи поліпшилася, однак усе ще викликає занепокоєння у правозахисників.



Одещину тероризують дикі кабани. Тварини атакують сільгоспугіддя північно-західної частини області. Фермери бідкаються: вепри нівечать озимину, яка цьогоріч і так постраждала через брак опадів.