Чт, 2024-04-25, 17:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2250 2251 2252 2253 2254 ... 2323 2324 »


Учені заявляють, що біля землетрусу 11 березня опинилися набагато більше наслідків, ніж передбачалося раніше.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время, ели вы хотите получить максимальную отдачу от своего виртуального представительства в Интернете, недостаточно просто создать сайт.



Судно "Флорес" з українськими моряками у складі екіпажу зіткнулося 9 грудня з танкером "Афродіта" і затонуло в районі провінції Бретань. Екіпаж вдалося врятувати.


Прецедентом прийняття закону став скандально відомий заповіт мільярдерки Леони Хелмслі, яка в 2007 році залишила 12 мільйонів доларів своїй улюбленій мальтійській болонці по прізвисько Трабл.



С каждым годом для достижения поставленных себе целей бизнесменам нужно прикладывать все больше усилий и смекалки.

У наш час все більше приватних компаній, а також людей, які прагнуть слави, створюють свої віртуальні представництва у світовій мережі.


11 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий мокрий сніг з дощем, удень без істотних опадів, вітер західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.




Многотысячную акцию протеста против фальсификации результатов выборов, которая прошла в Москве на Болотной площади, поддержали во многих других городах России и за рубежом.

Кулинарные сайты - лучший помощник на кухне

 

В предвкушении праздников большинство хозяюшек и настоящих кулинаров уже сейчас задумываются про меню для праздничного обеда.




Близько 3,5 тисяч незгодних з результатами недавніх виборів до Держдуми зібралися на площі перед державною публічною науково-технічною бібліотекою в Новосибірську.


7 грудня європейський комісар з питань розширення і Європейської політики сусідства Штефан Фюле в черговий раз заявляв, що підписання і ратифікація Угоди про асоціацію Україна-ЄС залежить від результату ситуації навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



За похорони загиблого під час розгону наметового містечка в Донецьку Геннадія Конопльова заплатили його товариші по акції протесту, а не обласна влада.



Мітинг на Болотяній площі в Москві проти результатів парламентських виборів завершився виступом опозиційного політика Володимира Рижкова.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні пройде кульмінація нобелівських торжеств - вручення премії і святковий банкет для лауреатів і гостей.


На Болотяній площі в Москві, де 10 грудня проходить наймасштабніший за останні роки мітинг, учасники якого вимагають скасувати результати недавніх виборів в Держдуму через масштабні фальсифікації, зібралося близько 40 тисяч осіб.