Сб, 2024-07-27, 05:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2250 2251 2252 2253 2254 ... 2339 2340 »


29 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Накануне новогодней суеты нужно все делать организованно, чтобы не забыть о всем самом главном. Ведь нужно так много сделать: позаботиться о меню для праздничного обеда, пригласить всех родных и близких вам людей.



Потяг, який перевозив залізну руду до порту Дарвін, зійшов з рейок. Кілька вагонів потоки води віднесли в річку Едіт. Члени бригади поїзду встигли зістрибнути зі складу, діставши незначні травми.



На початку тижня на Сонці відбувся потужний спалах і вже найближчими днями на Землі почнуться магнітні бурі. За даними Spaceweather.com, 26 грудня на Сонці стався масивний викид корональної маси.




Пес Стюарт легко освоїв латиноамериканські та домініканські танці без будь-якого інструктажу досвідчених танцюристів.



Нещодавно відбулися зйомки кліпу на пісню "Мій порок" з нового альбому Глюкози. Сюжет відео тримається в суворій таємниці, але співачка обіцяє, що це буде один найпровокаційніших кліпів останнього часу.




Під час під час заворушень на площі Тахрір у Каїрі були згвалтовані або побиті багато зарубіжних журналістів.



Україна сподівається парафувати угоду про асоціацію з Євросоюзом у першому кварталі 2012 року, заявляють у Міністерстві закордонних справ.



15-річний американський підліток Джордан Ромеро став наймолодшим в історії підкорювачем найвищих вершин шести континентів.


28 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без опадів, вітер західний, 7-12 м/сек., вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.



Медвежонок родился 22 ноября в датском Скандинавском парке дикой природы, на сайте которого и было объявлено о появлении малыша. Вскоре выяснилось, что у матери Сику по кличке Илка не оказалось молока, и смотрителям парка пришлось взять заботу о младенце на себя.



В преддверии Нового года в Москве началась оттепель, вместе с которой в российскую столицу пришел дождь, прошедший практически во всех районах города и окрестностях.



Підвищувати зарплати (середня зарплата в службі безпеки від 1 100 до 1 600 євро) дирекція аеропортів відмовляється. Вона запропонувала компроміс - до новорічних свят виплатити одноразову допомогу охоронцям в 1 000 євро.



Відповідальність за теракти у Багдаді 22 грудня узяла на себе іракська філія міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда".


Сьогодні, 27 грудня, в Індонезії прокинувся один з найактивніших вулканів Локон, розташований на острові Сулавесі. Більш як 10 тисяч жителів навколишніх сіл у паніці: попіл вже сиплеться з неба, а евакуація ще не розпочалася.