Сб, 2024-07-27, 05:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2248 2249 2250 2251 2252 ... 2339 2340 »

Науковці простежили траєкторію руху мільйонів тонн сміття й уламків, які опинилися в Тихому океані після цунамі в Японії 11 березня. За прогнозами, вже за два роки сміттєва лавина досягне Гаваїв, а за три - західного узбережжя США.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Об'єктом дослідження науковців стала карликова галактика NGC 4449, розташована на відстані 12,5 мільйона світлових років від Землі в сузір'ї Гончі Пси.



В жовтні французький уряд запровадив заборону на використання кетчупу в студентських та шкільних їдальнях. Йдеться про пропаганду здорового харчування і традиційної французької кухні.



Видання The Fablife обрало 10 найкращих гарячих бікіні знаменитостей, в яких зірки хизувались своїми доглянутими формами упродовж 2011 року.


 

У КНДР вважають, що влада Південної Кореї заборонила багатьом своїм громадянам приїхати на похорони Кім Чен Іра.



Чорний Водяний Дракон. Лякатися зубастого не варто - на Сході його дуже поважають і вважають щасливчиками тих, хто народився в цей рік. Щоб Дракон приніс удачу, готуємося правильно зустрічати його.



Державна пенітенціарна служба вивезла екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко з Лук'янівського СІЗО.



У західній частині столиці Венесуели в минулий четвер в пасажирський автобус врізався бензовоз. В результаті зіткнення виникла пожежа, у вогні живцем згоріли 12 пасажирів автобуса і водії обох машин.



В наше время очень удобно, что есть такая возможность, как воспользоваться Интернетом с любой точки мира.



Каждый презентабельный и деловой мужчина, который либо занимает высокую должность, либо является бизнесменом, или же работник, который делает карьеру, должен выглядеть соответственно.



Уже вскоре наступит Новый год, однако погода на дворе рекордно высокая. Из-за такого теплого начала зимы каждая семья, установившая у себя дома газовые котлы, имеет возможность сэкономить деньги на обогреве дома.



Ни одна туристическая поездка не обходится без просьб родных и близких, знакомых, друзей, коллег по работе о сувенирах. Любая поездка, таким образом, остается в памяти не только туристов, но и всех родных и друзей отдыхающих.


Массовые бракосочетания становятся все более популярными в Перу, отчасти потому, что они гораздо дешевле индивидуальных церемоний. Участие в церемонии обошлось каждой паре в 10 долларов вместо обычных для Лимы 142 долларов.



Церковь, целиком возведенная изо льда и снега, открылась в лыжном курорте Миттерфирмиансройт (Mitterfirmiansreut) в Баварии.



Haбip мікросхем i810 було розроблено на основі i440BX AGPset. Він був оптимізований для процесорів Celeron, але використовувався й з потужнішими процесорами, зокрема Pentium ІІ.