Вт, 2024-04-16, 18:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Бельтран і Гарсія - наступні суперники Ломаченка
Інші останні Спортивні новини

Наступні суперники Ломаченка – Бельтран і Гарсія

Проти Рея Бельтрана український боксер може вийти вже 25 серпня.

Василь Ломаченко і Майкі Гарсія до кінця року можуть визначити нового абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Про це повідомляє The Ring.

Ломаченко в ніч з суботи на неділю нокаутував Хорхе Лінареса і став чемпіоном WBA в легкій вазі. Українець планує залишитися в цьому дивізіоні і пройти шлях до статусу абсолютного чемпіона світу.

Після перемоги над Лінаресом промоутер Ломаченко Боб Арум повідомив, що наступним суперником Василя, скоріш за все, стане чемпіон WBO Рей Бельтран, а бій відбудеться 25 серпня в Інглвуді на арені Форум.

Також вже є попередня домовленість по ще одному об'єднавчому бою в легкій вазі. 28 липня чемпіон WBC Майкі Гарсія в Лос-Анджелесі на арені Staples Center проведе бій з володарем титулу IBF Робертом Істером.

Якщо Василь Ломаченко та Майкі Гарсія підтвердять статус фаворитів, то в кінці 2018 року світ боксу зможе побачити довгоочікуване протистояння двох топ-боксерів сучасності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: наступні суперники Ломаченка, Бельтран і Гарсія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]