Пт, 2024-03-29, 13:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:47
Бойовики гатять із забороненої зброї. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 30 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Про це сьогодні зранку 1 грудня повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebооk.

"На Маріупольському напрямку з 122 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів обстрілювали Широкино, Красногорівку, Славне, Гнутове, Мар'їнка, Талаківці, Павлопіль, Новогригорівка. За Широкино вогонь вів і танк", - відзначили в штабі.

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів вели вогонь в районі Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку по українських позиціях поблизу Авдіївки і Луганського терористи стріляли з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

26 листопада бойовики вкотре зірвали розведення сил біля Станиці Луганської.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: бойовики, заборонена зброя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]