Чт, 2024-04-25, 19:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Про це повідомила на брифінгу перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сайт акціонерної компанії "Укрзалізниця" не працює через атаки хакерів, топ-менеджменту компанії погрожують фізичною розправою.


 

Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до Господарського суду Києва позовну заяву з вимогою розірвати договір про заснування товариства з обмеженою відповідальністю Запорізький титано-магнієвий комбінат (ЗТМК).


 

Перший заступник міністра інфраструктури і глава наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" Євгеній Кравцов пояснює скасування послуги бронювання квитків на період новорічних свят тим, що даною послугою користувалися саме спекулянти.


 

 

У Києві під стінами посольства Російської Федерації відбувається акція протесту проти злочинів РФ у сирійському Алеппо.


 

 

За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил в зоні проведення АТО. Про це сьогодні зранку 15 грудня повідомляє прес-центр штабу АТО.