Чт, 2024-03-28, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році (№5132).

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Учасник проекту "Голос країни" нігерієць Лео Мантіс презентував дебютний кліп на свою авторську пісню "Листи" і відразу підкорив українських користувачів інтернету.


 

 

Наразі завершено роботи зі створення внутрішньої частини. Головні герої виставки - воїни, медики, капелани, волонтери і кореспонденти.


 

 

У Києві до новорічно-різдвяних свят підготували низку цікавих локацій з розвагами, фудкортами, ярмарками, фотозонами й концертами.


 

 

Адміністратор держреєстру декларацій Держпідприємство "Українські спеціальні системи" попереджає про можливі перебої в роботі реєстру з 1 січня 2017 року.


 

 

За минулу добу бойовики 48 разів обстріляли позиції українських військових, в районі Попасної відбулося бойове зіткнення.