Чт, 2024-03-28, 12:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сім'ям поліцейських, які трагічно загинули 4 грудня в перестрілці в Княжичах Київської області, виплатять по 700 тисяч гривень.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Внутренний туризм стал очень популярным в последние годы в России. Ведь Россия богатая страна на культурные достопримечательности, славится своей природой.


 

 

Незважаючи на те, що "у війни не жіноче обличчя", представниці прекрасної статі теж захищають свою батьківщину на сході України, у зоні АТО.


 

 

У Києві затримано зловмисників, яких підозрюють у скоєнні серії нападів на елітні приватні будинки та офісні приміщення, у їхніх авто та у помешканнях проводять обшуки.


 

 

Організаторами фестивалю є мистецьке об’єднання "Коза", музичний центр "Бастер" та міська рада.


 

 

У Національному художньому музеї України (НХМУ) відкрилася виставка картин з колекції "Градобанку", на якій представлено українське мистецтво 1980-1995 років.


 

 

Предложенная премьер-министром Италии Маттео Ренци конституционная реформа провалилась, не встретив поддержки жителей на прошедшем в воскресенье всенародном референдуме.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил.