Сб, 2024-04-20, 08:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Спільно з начальником Генерального штабу Віктором Муженком доповіли президенту України – верховному головнокомандувачу про те, що 16 ракет запустили", - повідомив Полторак у четвер 1 грудня..

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Колишні державні діячі та лідери України, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Польщі, Бєларусі та Росії підписали угоду про створення нової платформи на базі країн Балтійсько-Чорноморського регіону.


 

 

В Україні 1 грудня набуває чинності закон, який передбачає підвищення прожиткового мінімуму до 1,544 тисяч гривень та мінімальної зарплати до 1,6 тисяч гривень.


 

 

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року. Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу.


 

Вінниця – це зелене місто, я в якому значну частину займає зелена зона з приватними будинками і дачами. Таким чином, значну частину літа діти проводять на природі.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення адміністративних бар'єрів для експорту послуг".


 

 

"Уже почалися стрільби. Усе йде за планом. Жодної реакції від РФ немає. Українські військові готові до будь-якого варіанта розвитку подій".


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 30 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Про це сьогодні зранку 1 грудня повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebооk.


 

 

Міжнародний майстер Олександр Репринцев став срібним призером чемпіонату світу з шахів, який сьогодні завершився у курортному містечку Маріанські Лазні (Чехія).