Пт, 2024-03-29, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Україна отримала другий транш безвідплатної фінансової допомоги ЄС в сумі 55,125 млн євро в рамках Угоди про фінансування, укладеного урядом України та Європейською комісією в 2014 році.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-12-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

6 грудня парламент ухвалив, а 27 грудня президент підписав зміни до законодавства щодо роботи фізичних осіб-підприємців.

 


 

Вишитий рушник є символом української культури протягом століть. Ще в давнину рушники вважалися оберегом, в них загортали хліб, їх несли на весілля та інші свята.


 

Навесні 2017 року на екрани вийде український бойовик "Червоний" Зази Буадзе. Бюджет фільму становить 20 млн грн. Половину коштів йому забезпечує Держкіно.


 

 

Український суперважковаговик Андрій Руденко 24 грудня в Києві захистив титул чемпіона WBC International Silver, перемігши американця Джеймсона Бергмана.


 

Президент України Петро Порошенко підписав прийнятий парламентом 20 грудня Закон України "Про державний бюджет на 2017 рік" з дефіцитом 3% ВВП і закладеним зростанням економіки на рівні 3%.


 

 

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що не довіряє організаторам блокади окупованих територій і не вірить в її успіх.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку, 27 грудня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.