Вт, 2024-04-23, 21:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Бойовики обстрілюють Широкине і Бердянське. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Минулої доби зафіксовано 15 обстрілів, бойовики продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння на всіх напрямках. Про це сьогодні зранку 14 грудня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, російсько-окупаційні війська застосовували 120- та 82-міліметрові міномети, обстрілюючи Кримське, що на Луганському напрямку. Також з гранатометів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів російсько-окупаційні війська вели вогонь по Луганському та Новоолександрівці, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Авдіївці і Верхньоторецькому. По Луганському вогонь вів снайпер.

Під вогонь 152-міліметрової артилерії потрапили позиції ЗСУ в районі Бердянського, а 122-міліметрової – Широкине. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Мар’їнку і Талаківку, що на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

26 листопада бойовики вкотре зірвали розведення сил біля Станиці Луганської.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, Широкине і Бердянське | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]