Чт, 2024-03-28, 14:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:10
Через політику Росії Польща змінить стратегію нацбезпеки
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Польщі анонсував зміни у стратегії національної безпеки у зв'язку з непередбаченою політикою Росії.

Про це Анджей Дуда оголосив у четвер під час щорічної зустрічі керівного складу Міністерства національної оборони та збройних сил, повідомляє "Польське радіо".

За словами Дуди, пріоритетом політики безпеки Польщі залишається розвиток оборонного потенціалу НАТО на східному фланзі та зміцнення стратегічного партнерства зі США.

Анджей Дуда оголосив, що найближчим часом відбудуться певні зміни у стратегії національної безпеки. За словами президента, зміни необхідні у зв’язку з "непередбачуваністю російської політики".

"Росія показує, що заради досягнення своїх цілей готова використати військову силу. Це небезпечно для нас, для всіх сусідів Росії, для всієї міжнародної громадськості. Останні російські навчання "Запад-2017" показали, що Росія відпрацьовує повномасштабний конфлікт з НАТО, якого ареною мали б бути Польща та країни Балтії" - наголосив президент Дуда.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 672 | Додав: adminA | Теги: Польща, політика Росії, стратегія нацбезпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]