Чт, 2024-03-28, 15:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

ЗМІ оприлюднили відео захоплення у Косово Марка Джурича, головного сербського парламентера між Белградом та Приштиною у переговорах, координованих ЄС.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Оригиналы для Ямахи в Motokvartal по выгодной цене можно приобрести с помощью сайта motokvartal.com.ua.


 

В недавнем времени компания ASBIS среди своих гаджетов начала активно выпускать смартфоны. И недавний их флагман был смартфон Prestigio PAP5044.


 

 

В Украине 87 народных депутатов официально владеют 323 единицами огнестрельного оружия.


 

У відповідь на цинічну хімічну атаку в Солсбері Україна в координації з країнами ЄС ухвалила рішення про видворення 13 російських дипломатів із тих небагатьох, що залишилися.


 

Польські ЗМІ у понеділок повідомили про затримання співробітниками Агентства внутрішньої безпеки підозрюваного у шпигунстві на користь Росії.


 

Російський шпигун і його дочка, отруєні у Британії, відключили функцію GPS на своїх мобільних телефонах на чотири години в день отруєння.


 

На Балканах з'явився новий маршрут через Боснію, яким мігранти з Близького Сходу, Азії та Африки намагаються потрапити в Західну Європу.


 

У Польщі пропонують створити державну агенцію для українських мігрантів, яка б займалась захистом їхніх трудових прав.