Пт, 2024-04-19, 21:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Отправляясь в путешествие, позаботьтесь заранее о прокате автомобиля, на котором вы сможете посетить интересные места в удобное время.  

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Канцлер ФРН Ангела Меркель знову вказала на можливу причетність РФ до інциденту з отруєнням в британському Солсбері екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля.


 

В круглосуточное патрулирование привлечены подразделения патрульной полиции, превентивного блока, кинологи и военнослужащие Национальной гвардии.


 

 

ЄС запропонував Іспанії право вето щодо майбутніх відносин між Гібралтаром та ЄС після Brexit.


 

 

"Європейський Союз знову заявляє, що не визнає та продовжує засуджувати це порушення міжнародного права.


 

Румунський суд відхилив заяву чоловіка про те, що він живий, після того, як його офіційно було зареєстровано як померлого.


 

15-річна українська тенісистка Марта Костюк здобула право виступити у півфіналі турніру ITF Women's Circuit із призовим фондом 60 тис дол у китайському Шеньчжені.


 

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль закликала посилити міжнародні санкції проти Росії, враховуючи ситуацію в анексованому Криму.