Чт, 2024-04-18, 12:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас відмовився від візиту в Росію цієї весни у зв’язку з отруєнням екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Польщі анонсував зміни у стратегії національної безпеки у зв'язку з непередбаченою політикою Росії.


 

 

Часом думаєш про те, що раптом ти не в змозі зробити те, що запланував в життя. І всі ці створені раніше думки порожні, і ти лише тішиш себе надією на майбутнє.


 

 

Британсько-нідерландська компанія Unilever заявила про переміщення свого головного офісу до Роттердама.


 

Логотип играет в становлении целых крупных компаний очень большое значение и крайне важно не только разработать удачный вариант, но и размещать его таким образом, чтобы увидело как можно больше нужных людей.


 

 

Верховная Рада продлила утреннее и вечернее заседание до завершения рассмотрения кадровых вопросов.


 

В Переяслав-Хмельницкий хотят отправиться многие туристы. Этот город славится множеством музеев. Помимо этого, данный город отличается уютом и камерностью.


 

 

12 березня комітет з питань регламенту Верховної Ради рекомендував парламенту зняти депутатську недоторканність з Бакуліна.


 

Верховна Рада виключила народного депутата  Надію Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки і оборони.


 

 

США засудили передвиборний візит президента РФ Володимира Путіна в Севастополь і наголосили на приналежності Криму до України.