Пт, 2024-04-26, 11:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр в понеділок офіційно запропонував переобрати Ангелу Меркель на посаді канцлера Німеччини.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Парламентська асамблея Ради Європи обрала своїм президентом італійського депутата Мікеле Ніколетті під час сесії у січні.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголошує, що Україна має намір добиватися запровадження зони вільної торгівлі зі США.


 

 

"Найбільшим стратегічним досягненням року є те, що ми остаточно оформили своє бачення мети співпраці з НАТО.


 

Почему криптовалюта так стремительно ворвалась в нашу жизнь? Зачем использовать биткоин? Каковы его преимущества? Чем криптовалюта лучше, чем наличные деньги?


 

На думку І.Климпуш-Цинцадзе, важливим є впровадження і розвиток інституту гендерних радників та системи контактних осіб у складових сектору безпеки та оборони.


 

 

Лівопопулістський "Руху п'яти зірок" за попередніми даними отримав на парламентських виборах в Італії 31 відсоток голосів виборців.


 

Иногда возникает срочная потребность в арендованном автомобиле. Не всегда удобно передвигаться на такси либо автобусе, если личный транспорт сломался.