Вт, 2024-04-23, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Єврокомісія планує посилити тиск на технологічні компанії, які збирають так звані електронні докази, необхідні для кримінальних розслідувань.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У відповідь на висилку російських дипломатів у зв’язку з отруєнням Скрипаля, Росія оголосила персонами нон-грата дипломатів з 23 країн світу.


 

 

Голландські депутати мають намір обговорити заморожування активів та заборону на отримання віз для кремлівських чиновників у відповідь на отруєння в Солсбері.


 

 

Віце-президент Європейської комісії Франс Тіммерманс 9 квітня відвідає Варшаву на тлі конфлікту з приводу спірних судових реформ у Польщі.


 

Франція запропонувала виступити посередником у конфлікті на півночі Сирії, де Туреччина в січні почала військову операцію проти курдських бійців.


 

Государственный департамент США хочет получать информацию об именах пользователей в социальных сетях от всех просителей американской визы.


 

 

Влада Португалії закрила базу, де проводилося технічне обслуговування російських вертольотів "Камов".