Пт, 2024-03-29, 00:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Діяти проти гравців, які просувають порядок денний Кремля - агітує Клімкін
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголосив на необхідності дій проти гравців, які використовують свій вплив для просування порядку денного Кремля.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Розлогіше щодо нещодавніх інтерв’ю, які захищають запровадження санкцій проти таких людей, як Шредер: ідея в тому, що ми повинні зараз розширити сферу нашої діяльності для охоплення дій гравців, які раніше ігнорувалися, які використовують свій вплив для просування порядку денного Кремля. Ми повинні діяти належним чином, щоб перешкоджати такій діяльності", - зазначив міністр.

Раніше повідомлялося, що у коментарі німецькому виданню Bild глава МЗС України Павло Клімкін закликав запровадити санкції проти екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера, який, за його словами, є найважливішим лобістом Путіна у всьому світі".

Згодом Клімкін запевнив, що не пропонував вводити санкції проти Шредера.

У інтерв’ю Deutsche Welle міністр пояснив своє думку, зазначивши, що "Євросоюз повинен щось робити проти таких осіб, тому що вони продовжують просувати російські проекти, які підтримуються російськими компаніями, що перебувають під санкціями ЄС, і використовуються для російського втручання у справи Європейського Союзу".

"Тож щодо таких лобістів як Шредер, має бути чітке розуміння їхньої ролі і можливих перспектив. Йдеться не про те, щоб завтра або післязавтра запроваджувати санкції проти них, давайте будемо чесні. Але в політичному плані я вважаю, що такі люди як Герхард Шредер повністю втратили будь-яку довіру. І в цьому сенсі має бути політичне налаштування, спрямоване проти них", - зазначив Клімкін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: Клімкін, гравці, порядок денний Кремля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]