Вт, 2024-04-23, 19:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
ДТП з Вітасом могло бути інсценовано - ЗМІ
Інші останні Новини російської федерації
У відомого співака Віталія Грачова (Вітас) з'явилася можливість повернути водійські права. Останкінський райсуд Москви призначив у його справі новий розгляд з участю збитої велосипедистки Ольги Холодової та її нареченого Данила Старостіна, передає "Известия".

Річ у тім, що під час оскарження рішення попередньої інстанції розкрилися нові обставини: як з'ясувалося, після першого зіткнення під колеса автомобіля Вітаса хтось підклав велосипед Холодової. Джип артиста переїхав його і тим самим склалося враження про набагато більш серйозні наслідки аварії.

Про нові подробиці ДТП, що сталася 10 травня біля головного входу на територію Всеросійського виставкового центру, стало відомо в минулу п'ятницю, 28 червня, під час оскарження рішення про позбавлення Вітаса водійських прав. У матеріалах розслідування, як з'ясувалося, фігурує якийсь очевидець аварії, який підклав велосипед Холодової під колеса автомобіля співака.

Події, згідно з новою версією, розвивалися таким чином. Ольга Холодова проїжджала біля головного входу на ВВЦ, коли відчула сильний удар ззаду, після чого зіскочила з велосипеда, і той впав за півметра від неї. Холодова побачила, що колесо її велосипеда вигнулося "вісімкою". Після цього до машини Вітаса підійшли кілька очевидців. Як стверджує співак, він злякався нападок з їхнього боку і натиснув на газ. У цей момент велосипед, який лежав до цього збоку від джипа артиста, якимось чином опинився під колесами авто.

Новий розгляд справи Вітаса призначено на 7 липня. Тим часом Вітасу і досі загрожує до 5 років позбавлення волі.

З різницею в добу у МВС та СКР було порушено дві кримінальні справи - за погрозу вбивством і за напад на поліцейського. Пізніше матеріали першого розслідування слідчі запросили і вилучили у своїх колег з поліції, щоб об'єднати їх в одне провадження. По жодній зі справ Вітасу не було обрано запобіжний захід, який пов'язаний з обмеженням свободи пересувань, його лише зобов'язали з'явитися до слідчого на першу вимогу. Тож артист отримав змогу дати ті концерти, які були заплановані раніше.

Скандал з Вітасом вибухнув 10 травня. Тоді, перебуваючи за кермом позашляховика Infiniti, він збив дівчину на велосипеді, яка у результаті опинилася в лікарні. За її словами, артист також погрожував чимось схожим на пістолет (згодом з'ясувалося, що це муляж). Після НП співак, за даними поліції, відмовився проходити медичний огляд, у зв'язку з чим на нього склали адміністративний протокол.

Продюсера Вітаса Сергія Пудовкіна вночі проти вівторка, 28 травня, госпіталізовано в психосоматичне відділення НДІ ім. Скліфосовського після спроби самогубства.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: дтп, інсценовано, Вітас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]