Чт, 2024-03-28, 11:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




З нагоди святкування 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі на вихідних у центрі Києва тимчасово обмежать руху транспорту з 7.00 до 21.00.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-07-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Япония может ввести против Украины торговые санкции, если не договорится касательно смягчения правил импорта автомобилей в нашу страну. Об этом стало известно благодаря заявлению первого секретаря посольства Японии в Украине Сато Йошихару.



Українська влада пропонує стягувати додаткову плату за ввезення в країну пристроїв, що підтримують Wi-Fi. Таку пропозицію внесла Нацкомісія з регулювання зв'язку.



Погруддя українських героїв – Симона Петлюри, Євгена Коновальця, Романа Шухевича та Степана Бандери – встановили на тлі емблеми СУМу, у мальовничій місцині біля водоспаду.



69% українців вважають, що в цілому справи в Україні йдуть у неправильному напрямі, при цьому лише 16% – у правильному, ще 16% не змогли визначитися з відповіддю.



Затриманий в Британії громадянин України, якому висунули звинувачення у справі про вбивство 75-річного пенсіонера з Бірмінгема Мохаммеда Саліма, відмовляється спілкуватися з українськими дипломатами.



Американські військові підготували на випадок необхідності план обмежених дистанційних ударів по об'єктах сирійської армії, зокрема по системах ППО і командних пунктах.



В Україні у 2010-2012 рр. високий темп зростання доходів населення спостерігаються в Одесі, Києві та Харків, де середньорічне зростання доходів на душу населення становило 4,6% порівняно з 2009-2011 рр.


Торік споживання м'яса становило 54,4 кг на душу населення, 30% з яких було використано у вигляді ковбасних виробів, а 70% безпосередньо як м'ясо. За прогнозами FAO, до 2020 р. в структурі споживання м'яса українцями 80% складе споживання саме м'яса натурального.



24 липня в Києві мінлива хмарність, уночі короткочасний дощ, удень місцями невеликий короткочасний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +21...+23 градуси.

 

Республіканський комітет Криму з охорони культурної спадщини має намір звернутися до Кабінету Міністрів України з питання збереження пам'ятника архітектури "Ластівчине гніздо".

 

Новий король бельгійців Філіп вирішив не оголошувати "колективне помилування" з нагоди свого сходження на престол, повідомили у вівторок, 23 липня, місцеві ЗМІ.

 

Організатори премії Кандинського оголосили список номінантів 2013 року. У номінації "Проект року" представлені 20 претендентів.

 

Від початку поточного року українці щонайменше п'ять разів намагалися вчинити самосуд над винуватцями резонансних ДТП.

 

Поки оптимісти вчать англійську, песимісти - китайську, а реалісти - автомат Калашникова, українцям пропонують вивчати мову Азіровка.



В Україні зростає вплив "чорного братства" - так званої "Української правовірної греко-католицької церкви" (УПГКЦ). Її також називають сектою Догнала по імені керівника - колишнього громадянина Чехії Антоніна Догнала.



На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який в ці дні проходить в Барселоні, в скарбничці збірної України вже 2 медалі. Другу, слідом за сріблом Іллі Кваші у стрибках з метрового трампліну, завоювали синхроністки.



Антимонопольний комітет України (АМКУ) підозрює 18 великих продуктових ритейлерів у змові, яка призвела до підвищення цін на харчові продукти в 2010-2011 роках у Києві.



Україна зробила перший крок до створення спільного авіапростору з ЄС. Сторони погодили частину умов договору "Про відкрите небо" і обіцяють, що вже до кінця року документ буде підписано.