Чт, 2024-03-28, 18:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Популярная украинская эстрадная певица приоткрыла журналистам несколько секретов своей будущей свадьбы со своим продюсером.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Для формування архітектурного вигляду міст Московської області їх умовно поділять на чотири категорії. Про це повідомляє прес-служб
а заступника голови уряду Підмосков'я Германа Елянюшкіна. 



За даними 1992-2012 років, дуже високий та високий рівень забруднення атмосферного повітря спостерігався більше ніж у 20 містах України.



Сьогодні в Полтаві представники громадськості і політичних партій провели біля облдержадміністрації мітинг на підтримку жителів Врадіївки і з вимогою відставки міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.



10 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +26...+28 градусів.



У першому півріччі 2013 року у "Віснику держзакупівель" було оприлюднено дані про тендери на 131,94 млрд гривень, тоді як у аналогічному періоді 2012 року було відомо про тендери на 307,75 млрд гривень.




Протестувати проти корупції сьогодні готові 68% українців. Про це свідчать результати дослідження.


"Таємні, непрозорі та неконтрольовані", - так у Німеччині громадяни сприймають власні спецслужби, вважає речник Федерального відомства з охорони конституції Бодо В. Бекер.




ДП "Придніпровська залізниця" за результатами тендеру уклало низку угод на залучення однорічних кредитів на суму 164,08 мільйона гривень.




Єврогрупа погодилася виділити 3 мільярди євро Греції, адже це дозволить запобігти банкрутству країни.




Міністерство освіти України склало рейтинг вищих навчальних закладів за результатами їхньої діяльності у 2012 році.



В Державній міграційній службі повідомили, що уряд відмовляється від розміщення в консорціумі ЄДАПС замовлень як на нині чинні, так і на біометричні документи.



Останніми роками Україна досить сильно зажата лещатами газової залежності, яка часто зумовлена політичними, а не економічними наслідками.