Сб, 2024-04-20, 03:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Колишній співробітник ЦРУ і АНБ Едвард Сноуден, який на минулому тижні оголосив про бажання просити у Росії притулку, у вівторок 16 липня вдень офіційно звернувся до влади з таким запитом.
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-07-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Судно було затримано неподалік входу в канал з боку Карибського моря, а його екіпаж заарештований. Панамська влада намагається встановити, що це за зброя, і припускає, що це "передова ракетна техніка".



Народний депутат, уповноважений представник парламентської фракції "Свобода" у Криму та Севастополі Едуард Леонов стверджує, що "група радикально налаштованих російських нацистів відкрито діє на території Криму".




Після десятого дня Всесвітньої Універсіади, яка цими днями проходить у Казані (Росія), збірна України все ще посідає п'яте місце в командному заліку.



Міністр оборони України, ставленик Кремля Павло Лебедєв підписав директиву про переведення штабу Військово-морських сил Збройних сил України з Севастополя до Києва, повідомили в партії "Свобода".




17 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.




За версією журналу Forbes актриса Анджеліна Джолі стала найвпливовішою актрисою планети.



У Києві в "Мистецькому Арсеналі" з 26 липня по 22 вересня презентують один з наймасштабніших арт-проектів нинішнього року "Велике і Величне".



Популярная народная певица на презентации своего персонального сайта рассказала журналистам о своей любви к футболу, а также приоткрыла журналистам небольшой секрет.




В нынешнем году Франция намерена активизировать процедуру выдачи виз украинским гражданам, а также значительно увеличить количество долгосрочных виз.

 

 

 

 

Система видеонаблюдения – подсистема современных систем безопасности, предоставляющая службе безопасности достаточную информацию о проникновении на охраняемые объекты.




На базе Единого лицензионного реестра и Реестра документов разрешительного характера планируется создать Единый государственный реестр.



Як відомо, вчора був звільнений експерт програми "Про Футбол" Віктор Леоненко, який у прямому ефірі назвав президента "Динамо" Ігоря Суркіса дурнем, який платить величезні зарплати футболістам, які не грають.



Державна служба експортного контролю оприлюднила інформацію про кількість озброєнь, переданих Україною за кордон у 2012 році.