Пт, 2024-04-19, 05:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Тибете на плодородных долинах растёт на первый вгляд ничем не примечательная ягода - Тибетский барбарис или дереза обыкновенная (Goji BERRY, Lycium Barbarum).

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лідер північнокавказьких бойовиків-ісламістів Доку Умаров опублікував в Інтернеті відеозвернення, в якому закликав своїх прихильників докласти всіх зусиль, щоб перешкодити проведенню Олімпіади в Сочі, наміченої на 2014 рік.



Вы можете хотеть  купить мобильный телефон для разных целей. Например, чтобы отследить другой сотовый телефон. Как же можно отследить сотовый телефон?



4 липня в Києві мінлива хмарність, вночі та вранці місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +27...+29 градусів.



Украина упоминалась в трех резолюциях на минувшей сессии ПАСЕ не в лучшем свете.



У "Свободі" заявляють про те, що міліція у Врадіївці вже не вперше ґвалтує та вбиває жінок, і вимагає змінити кримінальну статтю ґвалтівникам Ірини Крашкової.



Cегодня вечером, 3 июля, с 19:30 до 20:30 станция Олимпийская из-за матча между киевским Динамо и питерским Зенитом будет закрыта на вход и выход.


Вакантну посаду спортивного директора в київському "Динамо", яку днями звільнив Олексій Михайличенко, щоб зосередитися на роботі помічника головного тренера Олега Блохіна, може найближчим часом посісти легенда українського футболу - Андрій Шевченко.




У  Лозані (Швейцарія) пройшла офіційна церемонія жеребкування 4 сезону Всесвітньої серії боксу, за результатами якої "Українські отамани" потрапили до групи "А".




З боку міліції було бажання "зам'яти, сфальсифікувати цей злочин", адже у міліцейському зведенні спочатку була спотворена інформація про цю подію.



Анонси програми "піаністів" з'явилися на Хрещатику, на Музичній академії на Майдані, на квитковому червоному автобусі на Городецького, у переході метро на Майдані Незалежності на Арсенальній.



Президент України Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування Генеральною прокуратурою справи про зґвалтування 29-річної мешканки смт Врадіївка Миколаївської області.



Армія Єгипту заявила, що "готова померти, захищаючи народ своєї країни" "від терористів, радикалів і дурнів". Про це йдеться в розміщеній у соціальній мережі Facebook заяві Вищої ради збройних сил АРЄ.