Чт, 2024-04-18, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Французька поліція в ніч на понеділок, 22 липня, припинила масові заворушення в місті Трапп (Trappes) під Парижем.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-07-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Іраку 22 липня смертник підірвав колону іракських військових. В результаті теракту загинули щонайменше 22 солдати і троє мирних жителів. Інцидент стався в місті Мосулі, розташованому на півночі країни.


Міністерство закордонних справ України вручило тимчасовому повіреному в справах Держави Лівія в Україні Альхаді Асбеї ноту щодо захоплення в Бенгазі (Лівія) невідомими озброєними особами судна з 19 українськими моряками.



Польським садівникам не вистачає сезонних працівників з України, яким цього року важче приїхати на роботу до Польщі через труднощі, що виникли з отриманням польських віз.



Перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко носить годинник марки Patek Philippe, схожий на модель 5130J-001 з колекції 2013 року.




Посольство Німеччини в Україні змінило перелік документів, необхідних для отримання шенгенської візи.



Міський голова Львова Андрій Садовий поки не знає, чи ветуватиме ухвалу про тимчасову комісію, яка має розглядати питання впорядкування польської історичної спадщини на території Львова.


В Днепропетровской области милиция задержала двух членов организованной преступной группировки, которые продавали в Москву детей-сирот для занятия попрошайничеством.



Поки туристи заповнюють іспанські пляжі, самі іспанці заповнюють міські площі. У ході багатотисячних мітингів люди вимагають відставки прем'єра Маріано Рахоя, що заплямував себе і свою партію корупційним скандалом.




Громадська організація уже півроку не може добитися отримання інформації від нардепів.



26 липня о 13 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва з нагоди святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі відбудеться презентація мозаїчних творів Анатолія Назарова «Святе таїнство» та «Спас Нерукотворний».

 

 

Практически нет таких людей, которых бы не привлекал заманчивый блеск золотых украшений. Одни видят в изделиях роскошные аксессуары, способные дополнить любой образ.



23 липня в Києві хмарно із проясненням, уночі без опадів, зранку і вдень дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +17...+19 градусів.



В четверг немецкий канцлер Ангела Меркель на совместном форуме, проводимом ежегодно в Берлине германскими политиками и представителями деловых кругов, позволила себе серьезно «пройтись» по венгерской правящей партии.



У минулий уїк-енд відбулися 7 з 8 матчів другого туру української футбольної прем'єр-ліги сезону 2013/2014. Сенсаційних результатів тур не приніс: всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.

Російська сторона, якій належать комерційні права на бій абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка з "регулярним" чемпіоном за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), росіянином Олександром Повєткіним, вже визначила, за скільки українські телеканали можуть купити права на трансляцію цього поєдинка.