Ср, 2024-04-24, 11:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 206 207 208 209 210 ... 241 242 »


Компрадорство (від іспанського comprador - "покупець") - політична практика, орієнтована на адаптацію національної економіки для обслуговування чужих корпоративних інтересів.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Тисячі українців не можуть знайти роботу на Батьківщині і не вірять у те, що їхнє життя може покращитися. Причому, песимістичні настрої серед громадян зростають з кожним роком.




Податківці пояснили, що якщо у власності є два об'єкти житлової нерухомості, за один потрібно буде заплатити.




Согласно декларации заработная плата и другие выплаты и награды на условиях трудового или гражданско-правового договора составили 1,5 миллиона гривен.



Депутати Верховної Ради України через закон про бюджет на 2013 рік повернули собі пільги. Це автоматично тягне за собою фінансування VIP-гарантій трудових прав народних депутатів.



Близько 20 активістів ВО "Свобода" увірвалися у бізнес-центр, де розташований офіс компанії ДТЕК у Києві, і вимагають зустрічі з керівництвом.


Известный шоумен очень рад, что качественные
услуги регистрации предприятий в Украине можно заказать на сайте lccfortis.com.ua. Собственно говоря, когда ему нужна была регистрация своей фирмы, то именно данный сайт ему и помог.




Низка держустанов уклали угоди з місцевими облгазами на постачання газу за цінами, які значно перевищують звичайний рівень.




"Укрпошта" уклала угоду з ПрАТ "Інком" на придбання комп’ютерної техніки на 6,96 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".


У рейтингу "ТОП-100 впливових людей України у 2012 році", складеному журналом "Корреспондент", Олександр Янукович, власник холдингу "МАКО", посідає четверту позицію. Перші три рядки - у його батька та у Ріната Ахметова із Сергієм Льовочкіним.



У грудні золотовалютні резерви НБУ скоротилися на 3,3% - до 24546000000 доларів, а в цілому за 2012 рік - на 22,8%.


"Автомобілі високопосадовців часом нагадують бенкетування у часи чуми. Коли соціально-економічна ситуація в державі надзвичайно складна, держслужбовці, ніби нічого й не сталося, продовжують дивувати громадян не лише золотими унітазами, а й шикарними іномарками.




Директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин сумнівається у відновленні співпраці з Міжнародним валютним фондом.




Згідно з повідомленням, автомобіль буде обслуговувати VIP-пасажирів прем'єр-залу аеропорту Бориспіль.



Європейська комісія перерахувала Україні другий транш коштів в сумі 28 млн 140 тис євро для підтримки реалізації державної політики у сфері енергетики.