Вт, 2024-04-23, 12:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 241 242 »


Збитки, спричинені проблемними валютними кредитами, стагнація економіки і конкуренція з місцевими установами змушують західні банківські групи шукати способи покинути ринок.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Через механізми трансфертного ціноутворення, які передбачають, зокрема, продаж товарів та послуг афілійованим контрагентам за заниженими цінами, податкові платежі мінімізують не тільки вітчизняні підприємства, а й транснаціональні корпорації.



Екс-віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко переконаний, що Верховна Рада не буде розглядати законопроект про введення 15-відсоткового податку на продаж валюти.



За словами економіста, "утворившись за допомогою корупції, сьогоднішні олігархи не можуть існувати без неї". Кінцева мета діяльності багатіїв – "виведення грошей за кордон, бо тут їх нема куди вкладати".




Російська вертолітна галузь збирається позбутися залежності від українських двигунів.



Профспілкові комітети підприємств, які працюють у зоні відчуження ЧАЕС, готуються до акції протесту, призначеної на 28 грудня, у зв’язку з невиплатою заробітної плати персоналу.



Нинішні депутати на особисте житло вже не претендують, але готові витратити сотні мільйонів гривень на те, щоб забезпечити себе готельними номерами.



Erste Group Bank AG, третій за величиною банк у Східній Європі, декларуючи 151 млн євро (201 млн доларів США) збитку, продає свій український філіал за 83 млн доларів групі компаній Fidobank, які належать Олександру Одаричу





Низькі ціни на газ не вирішать українські економічні проблеми. Про це посол США в Україні Джон Теффт написав у статті для видання Kyiv Post



Переможцем серед недержавних учасників у конкурсі на придбання ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" стала Tolexis Trading Ltd, що входить до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа.


Держполіція Латвії заарештувала рахунки компанії Highway Investments Processing LLP, яка продала "Чорноморнафтогазу" (дочірній компанії НАК "Нафтогаз України") бурову вишку, відому як "вишку Бойка", за завищеною ціною.



Фонд держмайна затвердив перелік ТЕЦ, облгазів, енергопостачальних компаній, які будуть запропоновані до продажу в 2013 році. Про це йдеться у повідомленні на сайті ФДМУ.




Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про Державний бюджет України на 2013 рік", який ухвалив парламент 6 грудня, з дефіцитом 3,2%.




У суботу, 15 грудня, українська авіакомпанія "АероСвіт" відновлює польоти до аеропорту Шереметьєво (Москва).




Повернення Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра може змусити МВФ припинити переговори щодо надання Україні нового траншу.