Пт, 2024-04-26, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 225 226 227 228 229 ... 241 242 »



У керiвництвi Росiйської санiтарної служби задоволенi дiалогом з Україною щодо питання повернення на росiйський ринок українського сиру.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Янукович хотів би обговорити з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим серйозно питання торговельно-економічних відносин і газове питання.



Експерти припускають, що призначення керівником "Укроборонпрому" представника приватного бізнесу Сергія Громова означає підготовку оборонних підприємств до приватизації.



Україна перебуває в передкризовому стані. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко в ефірі телеканалу ICTV.



Начиная с апреля, НБУ ежемесячно констатирует рост прироста депозитов физических лиц. Чтобы заставить украинцев снова поверить банкам и понести туда свои кровные, финансисты не устают придумывать новые предложения и акции.




Вертолетное такси Киева: добраться до аэропорта дороже, чем авиабилет до Лондона.




В Україні валовий збір зернових і зернобобових в 2012 р. прогнозується на рівні 43-44 млн т., що на 10-12 млн т. (20-30%) менше, ніж торік.




На початку червня шведська фінансова група SEB продала свою українську дочірню структуру "СЕБ Банк".



З 1 липня почне діяти законопроект №9661 - зміни в Податковий кодекс України.



Новенькие автомобили на скорости выписывали довольно сложные виражи, обгоняя друг друга, преодолевали искусственные препятствия, демонстрируя высокую маневренность и легкость в управлении.



Національний банк України пропонує встановити штраф у розмірі 8,5 тис грн за відсутність платіжних терміналів у сфері торгового та інших видів обслуговування.



Пивоварня "Оболонь" через високий податковий тиск та з метою просування бренду може перенести частину виробництва за кордон, зокрема до Китаю, Бєларусі чи Росії.



У моего дома когда-то было аж два агентства недвижимости. На месте одного сейчас овощной магазин, на месте другого за три года уже успели "пожить" и турагентство, и магазин одежды, и тату-салон, сейчас там продают экологически чистую бытовую химию.



Після піврічного конфлікту два найбільші оператори мобільного зв'язку - "Київстар" і МТС - домовилися про умови взаємного з'єднання мереж.



Кабінет міністрів України пропонує підвищити з 1 вересня цього року ставки акцизу на коньяк майже на 70% - до 45,87 грн/літр 100%-го спирту. Відповідний проект закону зареєстрований в парламенті 21 червня.