Чт, 2024-03-28, 19:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 223 224 225 226 227 ... 241 242 »


У 12 регіонах України не укладено жодного договору і, відповідно, не видано жодного кредиту за програмою дешевої іпотеки під 3%, започаткованої урядом з травня цього року.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Предприятия с доходом более 10 миллионов гривен должны будут платить налоги наперед.




Україна вже позичила на фінансовому ринку 50 млрд грн - це 50% річного обсягу запозичень. Про це заявила директор Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Мінфіну України Галина Пахачук.




Держдума РФ схвалила в другому читанні законопроект про запровадження в Росії утилізаційного збору на нові та вживані автомашини.


Мінсоцполітики відхилило ідею страховиків про те, що Накопичувальний пенсійний фонд, діяльність якого дозволить створити другий рівень пенсійної системи, повинен бути ліквідований вже через три роки після його створення в 2014 році.


Україна розраховує, що США у 2012 році нададуть технічну допомогу на 120 млн доларів у рамках меморандуму про взаєморозуміння про основні напрямки та цілі програми допомоги. Про це сказав міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.



Уряд затвердив техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) будівництва в Україні заводу з фабрикації ядерного палива. Відповідне рішення закріплене урядовою постановою №437-р від 27 червня.



Основними причинами стабільно низького рівня інвестиційної привабливості України є посилення тиску на бізнес з боку владних структур, фаворитизм, складне адміністрування податків і корупція.



Авіасалон Farnborough-2012 приніс Україні першого в історії Ан-158 реального покупця: панамська South American Aircraft Leasing замовила 15 літаків Ан-158 і Ан-148 київського і воронезького складання.



За минулий місяць населення поклало в українські банки 5,3 млрд гривень, що значно більше за травень, коли фінустанови збільшили портфель вкладів на мізерні 38 млн грн.



Міністерство інфраструктури України (МІУ) розробило проект постанови уряду, спрямований на стимулювання розвитку бюджетних авіакомпаній на нашому ринку.




Українська влада виконує не всі вимоги щодо контролю за державними коштами, заявили у Світовому банку.



Фанати Євро-2012 не поспішали залишати в Україні валюту, а українці, навпаки, кинулися її скуповувати, встановивши в результаті рекорд від початку 2012 року.



Липень - один з найлегших місяців року з точки зору обслуговування державного боргу. У цей період уряд повинен оплатити тільки 1,4 млрд грн.



Верховна Рада України схвалила закон про податкові пільги для ІТ-галузі з усіма зауваженнями президента Віктора Януковича. За ухвалення закону в цілому проголосували 264 народних депутати.