Вт, 2024-04-23, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 226 227 228 229 230 ... 241 242 »


Вітчизняним банкам доведеться знизити прибутковість валютних депозитів через те, що Нацбанк підвищив нормативи резервування валютних вкладів для комерційних банків.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Переговори з перегляду цін на газ з Україною не ведуться. Про це повідомив заступник голови правління ВАТ "Газпром" Олександр Медведєв.



Для одних Євро-2012 - це свято футболу, а для інших - суцільні збитки. Українські бізнесмени бідкаються: вони не лише не отримали очікуваного прибутку, а й у серйозному мінусі.



Уряд збільшив фінансування забезпечення розвитку Донецького аеропорту на 693 мільйони гривень. Про це йдеться у постанові Кабміну від 6 червня, якою внесено зміни до Державної цільової програми підготовки до Євро-2012.



Посол Великобританії в Україні Лі Тернер розчарований темпами економічного розвитку та інвестиційним кліматом у країні.



Банківська система володіє достатнім обсягом ресурсів, щоб активно видавати іпотечні кредити, в т.ч. – в рамках 3%-вої держпрограми.



Уже в наступному році подача декларації про доходи може стати обов'язковою для всіх. Згенерована податківцями ідея зараз обговорюється в уряді. І не виключено, що буде підтримана.



Якщо Антимонопольний комітет України оштрафує операторів мобільного зв'язку "Київстар" і "МТС-Україна" на 10% від їх річного обсягу, то компаніям просто доведеться закрити свій бізнес.



Держава планує збільшити фіскальний тиск на автогалузь. Мінекології запропонувало запровадити збір, за кошти від якого планується створити систему утилізації непридатних до використання транспортних засобів.



На паливному ринку склалася парадоксальна ситуація. У Міненерго заявляють, що автомобільне паливо дешевшає недостатньо швидко.



Нова ініціатива Кабміну - законопроект "Про зайнятість населення" вже пройшов перше читання.



Укрзалізниця розробляє схему виплат компенсацій пасажирам за запізнення поїздів "Інтерсіті+" більш ніж на 30 хвилин.


Поточного року доходи в сумі понад мільйон гривень задекларувала 2291 особа. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції, присвяченій підсумкам кампанії "Декларування-2012" директор департаменту оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України.



Використання лісових ресурсів, таких як гриби, ягоди і навіть кора дерев, тепер стане платним. Поки що - лише на Хмельниччині. Депутати місцевої облради пояснюють своє рішення прагненням забезпечити раціональне використання ресурсів лісу.




Європейська бізнес-асоціація (ЄБА) заявляє, що українська влада чинить надмірний податковий тиск на бізнес. Про це в ході засідання Ради інвесторів при президентові повідомив президент асоціації Томаш Фіала.