Пн, 2024-04-29, 07:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 228 229 230 231 232 ... 241 242 »


Міжнародний валютний фонд готовий повернутися до обговорення питання фінансування України, але лише після того, коли побачить намір влади країни продовжити відповідні реформи.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




З 1 червня українцям, які повертаються з-за кордону, і іноземцям, що в'їжджають до нас, можна буде ввезти без оплати мита (10% від вартості) товару на суму до 1000 євро - набуває чинності Митний кодекс (ТК).



Автопарк Держуправління справами при президенті України поповнився чотирма броньованими Mercedes-Benz S-600 вартістю від 350 тис до 500 тис доларів кожен. Відповідне розпорядження не було офіційно оприлюднено - його оголосили "інформацією з обмеженим доступом".




Міністерство інфраструктури Україні прогнозує скасування податку на додану вартість (ПДВ) на продаж квитків у швидкісних поїздах (Hyundai).



Україна поступово вибуває з обойми світової торгівлі. Згідно з останнім рейтингом залученості країн в міжнародну торгівлю Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), Україна зайняла 86-е місце з 132 країн, опустившись на 5 позицій.



Ситуація на українському ринку, коли імпортні продукти виявляються дешевшими за вітчизняні, пов'язана з умовами договору про вступ України до Світової організації торгівлі (СОТ), заявив міністр Мінагропроду Микола Присяжнюк.



Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко і глава "Газпрому" Олексій Міллер вчора в Москві провели робочу зустріч, де обговорили питання співпраці Росії і України в газовій сфері.



З 21 по 28 травня місія Міжнародного валютного фонду буде спостерігати за економікою України, повідомив заступник директора Департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Девід Хоулі.



Численні кримські "сонячні" фірми ActivSolar, що побудували чотири електростанції в Криму, відразу були продані на офшорні компанії або фізосіб із сільською пропискою.




Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" закупило продуктів на 2,7 мільйони гривень.



Третину всієї їжі в Україні викидають на смітник. П'ять з половиною мільярдів гривень щороку опиняються на звалищі. 30 відсотків продуктів гниє, навіть не потрапивши на полиці магазинів, у сховищах та холодильниках.



Росія змінила свою позицію з питання створення консорціуму для управління українською газотранспортною системою (ГТС). "Газпром" вже не проти залучення до участі в ньому європейських компаній.




Новий Трудовий кодекс, який наразі обговорюється у парламенті, передбачає збільшення випробувального строку для шукачів роботи до 6 місяців.



В українських вишах поширені хабарництво, блат, цінні подарунки і сексуальні послуги.



З 15 травня, як обіцяв голова Мінрегіонбуду Анатолій Близнюк, повинна була запрацювати державна програма наддешевої іпотеки під рекордні 3% річних. Однак кредит поки що взяти абсолютно неможливо.