Пн, 2024-04-29, 01:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 229 230 231 232 233 ... 241 242 »



Експорт сиру українських виробників до Російської Федерації поки що не відновлено. Про це заявив міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На сьогоднішній день черепиця продовжує впевнено утримувати позицію лідера на ринку будівельних матеріалів.



Янукович сподівається на вирішення газового питання у двосторонніх відносинах із Росією найближчим часом.



Таких інвестицій в інфраструктуру Україна за роки незалежності ще не бачила: за п’ять років підготовки до "
Євро-2012" у реконструкцію доріг було вкладено 32,5 мільярди гривень, ще 21 мільярд пішов на модернізацію аеропортів.




Російська санітарна служба в понеділок може дати остаточну згоду на відновлення постачань сиру з України.




Запровадження додаткових щомісячних виплат та диференційованого оподаткування для багатодітних матерів ініціюють народні депутати від фракції НУ-НС Арсеній Яценюк та Леся Оробець.




Від початку 2012 року в Україні зберігається тенденція до зниження імпорту взуття. Про це повідомили в департаменті промислової політики Мінекономрозвитку.




Плавуча бурова платформа "Петро Годованець", яка, за твердженням влади, допоможе нашій державі збільшити видобуток власного "блакитного палива" і зменшити залежність від дорогого російського газу, "спіткнулася" за крок від України.



Станом на березень цього року, найвищі середні зарплати в Україні отримували працівники авіаційного транспорту (9163 грн на місяць) і фінансисти (6526 грн).



Уряд України найближчим часом розгляне програму виплат знецінених вкладів в Ощадбанку колишнього СРСР у 2013-2015 роках, повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.



Минулого тижня Міністерство енергетики та вугільної промисловості України продемонструвало представникам медіа скандальну самопідйомну бурову установку (СПБУ) "Петро Годованець" (West Juno), яку Україна придбала за 400 млн дол.




У порівнянні з лютим, у березні в столиці середня ціна квартир, вперше виставлених на продаж, знизилась на 11,7% до 1862 доларів. При цьому число пропонованих до продажу квартир зросла на 5,8% - до 15 981.

Купоны на скидки

 

Одним из наиболее массовых явлений сегодняшнего дня является все большее распространение системы скидок.




Національний банк України зробив чергову спробу встановити тотальний і необмежений контроль над безготівковими розрахунками та платіжними системами на території України



Місія МВФ під керівництвом Кріса Джарвіса відвідає Україну з 21 по 28 травня. Відповідну заяву зробив сьогодні у Києві постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні (МВФ) Макс Альєр.