Пт, 2024-03-29, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 230 231 232 233 234 ... 241 242 »


Рейтинг інвестиційної привабливості України є вельми низьким. Це зазначив посол США Джон Теффт під час лекції для студентів Дніпропетровського національного університету.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Хоча зима вже і залишилася позаду, а вже зовсім скоро в Україні настане літо, але,незважаючи на  це, слід зазначити, що зараз настав найкращий момент, щоб придбати електричний котел у свій будинок.



У Міністерстві регіонального розвитку та будівництва заявили про необхідність підвищення тарифів на вивезення сміття для населення. На думку чиновників, їх слід підвищити щонайменше вдвічі.



Практически у всех владельцев собственного бизнеса, связанного с пассажирскими перевозками, ранее или позже возникает надобность в переоборудование микроавтобусов.



Державна митна служба з метою посилення контролю за реалізацією іноземних товарів пропонує запровадити обов'язкову вимогу наявності на товари іноземного виробництва митної декларації.



Інтернет-магазин Rozetka оперативно змінив свого хостинг-провайдера: відтепер домен rozetka.com.ua розташовано на ІР-адресі 95.169.186.232. Ця адреса вказує на німецького хостера Keyweb.de.



Україна надала доступ до своєї газотранспортної системи (ГТС) і підземних сховищ газу приватному бізнесу - добувачам та імпортерам палива. Вчора НКРЕ прийняла відповідну постанову. Таке рішення вкрай невигідно російському "Газпрому".


За несвоєчасну сплату житлово-комунальних послуг українцям будуть нараховувати пеню у розмірі 0,1% суми простроченого платежу. Стягнення нараховується за кожен день прострочення, але не більше, ніж загальна сума боргу. Причому зміна встановленого розміру пені за погодженням сторін не допускається.


Антикорупційні реформи в Україні запроваджуються дуже повільно і з безліччю перешкод. Про це йдеться в звіті Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO). Згідно додаткового звіту, з 17 рекомендацій, виконання яких продовжувалося, Україна частково виконала 10 рекомендацій і не виконала 3 рекомендації.


Австрію облюбували для реєстрації свого бізнесу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв та олігарх Дмитро Фірташ. Крім того, в Австрії ховає сліди своєї причетності до "Межигір'я" родина президента Януковича,у Відні є сліди родини Азарова, який так любить закликати українців до економії та переходу на підніжний корм.




Прем’єр-міністр Микола Азаров заробив у 2011 році 837 264,01 гривні. Декларацію про доходи прем'єра оприлюднено на сайті Кабміну. З них 509 902,79 гривні становила заробітна плата.


Державна наукова установа (ДНУ) "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" уклала низку угод на видання шкільних підручників на загальну суму 39,11 млн грн. Найдорожчою виявилася "Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою 1 клас" – 506 грн/екз.



Основними перешкодами на шляху поліпшення інвестиційного клімату в Україні є корупція, судова і податкова системи, адміністративні бар'єри.





Мінімальна вартість проїзду в київському таксі зросте до 65 грн, а кілометр проїзду незабаром буде коштувати 11 грн.




Попри скорочення службового автопарку, затіяне прем'єр-міністром Миколою Азаровим, гараж чиновників приголомшує масштабами.