Чт, 2024-03-28, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
Єврокубковий сезон "Динамо" спробує завершити перемогою заради престижу
Інші останні Спортивні новини

Чемпіони України футболісти київського "Динамо" сьогодні 6 грудня проведуть матч заключного, шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на столичному НСК "Олімпійський" зустрінуться з чемпіоном Туреччини "Бешикташем".

Початок матчу о 21.45. Трансляція – на телеканалі "Україна".

Для "Динамо" цей поєдинок стане останнім у нинішньому єврокубковому сезоні. "Біло-сині" не витримали конкуренції з "Наполі" "Бенфікою" та "Бешикташем", втративши шанси навіть на третю сходинку у групі В. Кияни набрали лише 2 очки за п'ять попередніх поєдинків групового етапу, причому, зробили це в гостях.

Для "Бешикташа" матч у столиці України є ключовим у році, що минає. Стамбульська команда має 7 очок у своєму активі і лише на одне очко відстає від лідируючих "Бенфіки" та "Наполі". Навіть у разі нічийного результату з "Динамо" стамбульці потраплять до плей-офф Ліги чемпіонів, якщо португальці або італійці програють. У "Бешикташа" є перевага над лідерами квартету за додатковими показниками.

Поєдинок обслуговуватимуть шотландці. Головним арбітром призначений 44-річний адвокат з міста Пейслі Крейг Томсон. На лініях йому допомагатимуть Девід Макгічі та Алан Малвенні. Додаткові судді - Кевін Кленсі і Ендрю Даллас, четвертий рефері - Даглас Поттер.

Турнірне становище у групі після 5-ти турів: "Бенфіка" - 8 очок, "Наполі" - 8, "Бешикташ" - 7, "Динамо" – 2.

Зазначимо, напередодні поєдинку в Києві відбулися зіткнення між українськими та турецькими вболівальниками. Ребров: будемо битися за першу перемогу в Лізі чемпіонів

Київське "Динамо" вийде на свій останній матч у нинішньому сезоні Ліги чемпіонів проти "Бешикташа" в найсильнішому складі. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер команди Сергій Ребров, передає офіційний сайт клубу.

"Ви побачите найсильніших гравців, оптимальний склад. Вдаватися до ротації в Лізі чемпіонів неприпустимо, яке б місце не займала команда, адже це турнір, виступати в якому прагнуть всі. Гра з "Шахтарем" через тиждень, а не через два дні. Так, вона для нас дуже важлива, але спочатку у нас найважливіша гра Ліги чемпіонів. Як на мене, ми заслужили ту кількість очок, яка у нас є зараз. У нас були передумови для того, щоб набрати більше залікових балів, але на жаль... Сподіваюся і впевнений, що завтра хлопці вийдуть на поле і будуть битися заради того, щоб здобути першу перемогу в нинішньому груповому турнірі. Тому ніякої ротації завтра не буде", - заявив Ребров.

Він також додав, що невдача в суботньому матчі чемпіонату України проти "Ворскли" (2:2) може лише посприяти гарній підготовці "Динамо" до гри проти "Бешикташа".

"Думаю, легше відновлюватися саме після таких ігор. Коли команда спокійна і знаходиться в зоні комфорту, тоді набагато важче налаштувати футболістів. Коли ж ми втрачаємо очки, то хлопці самі розуміють, що в наступній грі ми повинні докласти більше зусиль. Як можна зараз говорити про мотивацію у Лізі чемпіонів? Запитайте у будь-якого гравця, і я впевнений, що всі скажуть, що готові грати", - сказав головний тренер киян.

Ребров також зазначив, що морозна погода, яка завтра очікується у Києві, навряд чи стане перевагою для "Динамо", оскільки "Бешикташ" буде гранично мотивований у цій зустрічі.

"Думаю, в Лізі чемпіонів, особливо в тій ситуації, в якій знаходиться зараз "Бешикташ" – команда вперше в історії може вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів! – вони точно не будуть звертати увагу на погоду. Для наших гравців подібна погода є абсолютно звичною. Бувало, ми грали і при -15, і при -10 градусів... Зараз ніяких проблем з полем немає, воно накрите. Сподіваюся, вболівальники прийдуть і навіть за такої погоди підтримають нас. Але говорити про те, що -5 градусів можуть якось вплинути на підсумок матчу, думаю, неправильно. Завтра буде серйозна боротьба, серйозний матч як для "Бешикташа", так і для нас", - упевнений Ребров.

Тренер "Бешикташа": найважливіша гра в цьому році

Головний тренер стамбульського "Бешикташа" Шенол Гюнеш заявив, що завтрашній матч проти "Динамо" стане для його команди головною грою року, передає Sport Arena.

"У нас більше причин, щоб виграти матч. У нас є шанс вийти до наступного етапу Ліги чемпіонів. Цей матч буде таким, що, в разі перемоги, вона буде важливою не тільки для нас, але й для інших команд. Для мене особисто це буде найважливіший матч року", - зізнався тренер.

Ми будемо грати з дуже серйозним суперником. В іграх Ліги чемпіонів важливі третя і четверта гри. Вони програли ці матчі і втратили шанс пройти далі. Там, де вони не здобули жодного очка, ми заробили чотири, тому і вирвалися вперед", - заявив Гюнеш.

Що стосується сніжної і морозної погоди в Києві, то, за словами Гюнеша, його команда намагатиметься до них звикнути.

"Такі незвичні погодні умови не тільки для нас, але і для футболу в принципі. Тим не менш, ми проведемо тренування, щоб звикнути", - зазначив турецький фахівець.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 675 | Додав: adminA | Теги: єврокубковий сезон Динамо, Престиж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]