Пт, 2024-04-19, 16:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Як правильно зробити генеральне прибирання
Інші останні Новини України

  Квартира для нас - це наша фортеця. Повернувшись з роботи, ми потрапляємо в світ спокою і відпочинку. У квартирі ми робимо щоденне прибирання, яка дозволяє підтримувати чистоту і порядок в квартирі. Але проходить рік і більше, в квартирі накопичується багато пилу у важкодоступних місцях, наприклад за масивними меблями, витяжних шахтах і так далі. Ось тут і приходить на допомогу генеральне прибирання.

Генеральне прибирання квартири вимагає багато сил і нервів. До нього готуватися слід заздалегідь, але краще зберегти нерви і час — просто замовити професійне генеральне прибирання за розумну ціну на сайті magnus.in.ua. Адже якщо самостійно робити, тоді потрібно значно потратити кошти - закупити миючі засоби, придбати необхідний інвентар для прибирання: віник, совок, ганчір'я або неткане полотно, рукавички гумові.

Якщо ж захочете самостійно робити, тоді перед прибиранням складіть план виконання робіт. І розпишіть в ньому послідовність виконання робіт. Приготуйте пилосос. Він може знадобитися в будь-яку хвилину. При роботі на висоті необхідна драбина.

Генеральне прибирання передбачає наступні види робіт:

- починати роботи необхідно зі стелі. За допомогою пилососа забирається пил з поверхні стелі, з решіток вентиляційних шахт та інших місць;
- миємо і чистимо люстри і світильники у всіх кімнатах квартири;
знімаємо штори і відправляємо їх в прання. Гардини протираємо вологою ганчіркою;
- здійснюємо чистку меблів і килимів, відмиванням від бруду вікна і підвіконня;
- на кухні чистимо весь наявний посуд, кухонні меблі, кахельну плитку, газову плиту;
- у ванній очищаємо за допомогою миючих засобів, ванну від іржі і бруду. Відмиваємо кахель;
- в туалеті проводимо дезінфекцію унітазу, очищаємо кахель;
- останній етап генерального прибирання - це миття підлоги.

Починайте прибирання підлоги з найдальших кімнат від виходу. Поступово ви підійдете до виходу. На цьому ви заощадите багато часу, видаляючи послідовно весь бруд і сміття з квартири.

У будь-якому місті існує багато компаній, з проведення генеральних прибирань. Ці компанії мають спеціальну техніку для прибирання. Запрошуйте їх, і вони виконають вам всі роботи, пов'язані з генеральним прибиранням.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 809 | Додав: admin | Теги: прибирання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]