Сб, 2024-04-20, 14:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:09
Кар'єру завершив Шовковський
Інші останні Спортивні новини

Воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський завершив кар'єру у клубі.

"Хоча цей момент, як мовиться, витав у повітрі і для багатьох був цілком очікуваним, все одно він стався раптово", - повідомляється на офіційному сайті ФК "Динамо".

"Після завершення принципового матчу проти "Шахтаря" в роздягальню київського "Динамо" зайшов багаторічний голкіпер і капітан нашої команди. Олександр міцно обняв кожного – партнерів по команді, тренерів, персонал команди, президента і подякував усім за роки, проведені разом, в одному клубі, яким він був відданий впродовж всієї своєї кар'єри", - наголошується в публікації.

"Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до завершення і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори клубу "Динамо" Київ. У моїй кар'єрі були як перемоги, так і поразки, як тріумфи, так і невдачі. Я був щасливий тут всі ці роки, але тепер прийняв рішення завершити кар'єру. Настав час сказати спасибі клубу та уболівальникам!", - заявив Шовковський.

Довідка

Олександр Шовковський виступав за "Динамо" з 1993 року. На його рахунку 656 матчів за команду у всіх турнірах, у тому числі 426 - в чемпіонаті України.

Шовковський - 14-разовий чемпіон України та 11-разовий переможець Кубка України. Він був основним воротарем "Динамо", коли кияни виходили до півфіналу Ліги чемпіонів 1998/99.

Крім того, на рахунку воротаря 92 матчі у складі збірної України. Разом з національною командою Шовковський виходив до чвертьфіналу чемпіонату світу 2006 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 732 | Додав: adminA | Теги: Шовковський, кар'єра, завершення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]