Чт, 2024-04-18, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:21
Хендмейд на поличці у ванній
Інші останні Новини України

Що вам доводится відчути, читаючи склад креми чи засобу для манікюру, який ви купуєте у магазині? Подив, розгубленість, острах? Нам хочеться досконало розуміти, які речовини торкаються наших тіл, або ми заплющуємо на це очі і покладаємося на результат. Власне, ми покладаємося на рекламу, але очікуємо найкращого.

Багато хто вважає, що найкраще можна приготувати своїми руками. Насправді, зробити педикюр і манікюр за допомогою засобів, виготовлених власноруч, цілком можливо. Навіть розпис нігтів можливий за таких еко-обставин. Нарощення нігтів та манікюр гель лаком водночас потребують професійних засобів, які можна придбати у салоні краси Vanille. Там же, майстри розповіли нам про секрети хендмейд засобів.

Наприклад, удома ви можете виготовити бальзам для губ, придбавши низку засобів у звичайній аптеці. Бальзам з календулою обійдеться вам у кілька разів дешевше, аніж придбаний у крамниці, хоча затрати часу будуть теж чималі. Тому можливо краще відвідати хороший салон краси і спа процедури, і мати ідеальний манікюр гель лаком чи неперевершений дизайн?

Для обличчя і рук вчимося готувати лимонний скраб: окрім часточок лимона додаємо у ємність для приготування крупну сіль і оливкову олію (або масло персикових кісточок). Цей засіб – ваша запорука красивої шкіри без акне, зморшок і подразнень. А для рук – спосіб продовжити їх юність. Безпосередньо для ніг користуються скрабом з англійської солі (наносять його від литок до стоп).

Наносимо раз на два-три дні – і позбуваємось неприємного запаху назавжди. І вистачає домашньоі субстанції на довгі місяці. Узагалі, очищення – це базис догляду 21-го століття. Вуличний смог, а на сільських територіях – випари під час поливу (від хімічних речовин, які використовуються для вирощування), радіація – усе це осідає на шкірі і подекуди утворює свого роду токсичну плівку. Тому, будь-який манікюр, включно манікюр гель лаком, варто починати із очищення шкіри рук з використанням делікатних скрабів (таких, як для обличчя). Можна замовити СПА-процедури із переліку на сторінці vanille.rv.ua.

Ще один чудовий абразивний засіб із інгредієнтів, що є у холодильнику – це шоколадно-банановий скраб. Труднощі виникають у жінок ще на етапі його приготування, адже виникає неприховане бажання усе з'їсти. Якщо так і сталося, порадимо дещо неїстівне: лавандова маска або желе для заспокоєння шкіри.

Таке желе готується із не їстівних елементів, хоча може виглядати апетитно, тому, зберігаючи його у холодильнику, обов'язково підписуйте. Якщо домашній догляд не принесе багато користі - це не страшно, аби вистачило терпіння цим займатись.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 821 | Додав: Nata | Теги: Хендмейд на поличці у ванній | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]